Daniel Severin Petersen

Hvem er jeg?

På denne side har du mulighed for at få et helheds billede af hvem jeg er som person, og få min baggrundshistorie.

Daniel Severin Petersen

Hvem er jeg?

På denne side har du mulighed for at få et helheds billede af hvem jeg er som person, og få min baggrundshistorie.

Min opvækst

Jeg er vokset op i Horsens (Østjylland), Danmark.

Der begyndte jeg allerede som barn at udvise interesse for forskellige bevægelses typer. Da min far spillede fodbold, var det noget af det første jeg stiftede bekendtskab med. Også i skolen blev jeg introduceret for denne sport, samt atletik og basal gymnastik. Som barn nød jeg også at kravle i træer, bygge huler og i det hele taget fordybe mig i specifikke projekter der føles udfordrende.

Typisk ville jeg se noget jeg synes var sejt, for eksempel et trick i fodbold, for derefter at prøve og udleve det i haven i flere timer.

Efter fodbold startede jeg til Shotokan Karate og arbejdede mig op til brunt bælte. Hvis du ikke kender Karate så er dette bælte lige under det sorte. I denne årrække var jeg dybt inspireret af Bruce Lee og hans filosofi bag bevægelse.

Jeg ville senere hen se alle hans film og efterligne hans spark på værelset. Som du kan forestille dig endte det typisk i ødelagte vaser og sure forældre.

I gymnasiet fik jeg muligheden for at have så meget idræt som muligt og derved dykke ned i andre sportsgrene. Heriblandt amerikansk fodbold, atletik, kethcer sport og akrobatik med mere.

Efter fodbold startede jeg til Shotokan Karate og arbejdede mig op til brunt bælte. Hvis du ikke kender Karate så er dette bælte lige under det sorte. I denne årrække var jeg dybt inspireret af Bruce Lee og hans filosofi bag bevægelse. Jeg ville senere hen se alle hans film og efterligne hans spark på værelset. Som du kan forestille dig endte det typisk i ødelagte vaser og sure forældre. I gymnasiet fik jeg muligheden for at have så meget idræt som muligt og derved dykke ned i andre sportsgrene. Heriblandt amerikansk fodbold, atletik, kethcer sport og akrobatik med mere. 

Da jeg flyttede til Århus stiftede jeg bekendtskab med springgymnastik også kaldet “tumbling”. Dette var mit første møde med noget der fik mig til at føle mig helt på udebane. Her lærte jeg om luft sans og bevægelse af kroppen som en helhed via de utallige timer brugt på airtracks og trampoliner. Her udviklede jeg også en forståelse for bevægelser der ikke bare læres via sæt og repetitioner, men også føling, finesse og en del eksponering til det der skræmmer en. 

Denne periode blev afbrudt af

værnepligt i beredskabsstyrelsen.

Efter min aftjente værnepligt havde jeg en stor interesse for forsvaret og dets muligheder. Specifikt frømandskorpset.

Jeg indledte en hård optræning til optaglesesprøven og gik igang med at forberede mig fysisk og mentalt. Jeg læste bøger om mental styrke, byggede mine egne programmer, stod op kl 02:00 om natten og løb i frostvejr kun iført shorts og sluttede denne tur af med en svømmetur i en iskold sø. Derudover gik jeg lange march ture med tung rygsæk og pressede mig selv til et punkt hvor jeg ikke havde været før. Til trænings formålet brugte jeg metoderne indenfor funktionel fitness.

Dette indebar olympisk vægtløftning, at gå på hænder, ring øvelser og pull up bar øvelser med mere.

Trods den store forberedelse fejlede jeg optagelses prøven til frømandskorpset og vendte tilbage til funktionel fitness med en masse muligheder.

Det var her jeg begyndte at undervise i de ting jeg havde lært fra gymnastikkens verden.

Udover at undervise, begyndte jeg at øve mig i forskellige bevæge mønstre. Ret hurtigt lærte jeg at jeg mod min egen forventning og trods alder, kunne lære nye bevægelser og lave ting med min krop jeg aldrig havde gjort før.

Ej heller havde jeg forestillet mig at jeg ville kunne lære dette. Udover at jeg selv lærte disse ting, begyndte jeg at undervise dem til andre. Dette førte mig til min nuværende mentor, Carl Paoli. Carl Paoli står bag Freestyle Connection og Gymnastics Wod. Jeg rejste til USA for at lære af ham og endte med at blive hans elev.

Over en 5-6 år dykkede jeg dybt i bevægelses forståelse samt bevægelses filosofi. Ved enhver lejlighed rejste jeg ud i verden og underviste dele af Freestyle Connection seminaret indtil jeg kunne det hele. I denne periode udviklede jeg også en stor praktisk forståelse for opbygning af øvelser således at disse kunne leveres effektivt videre til andre.

Pludselig stod jeg med et sæt af færdigheder der tillod mig at arbejde med hvem som helst, omkring hvad som helst.

Personlig træning & Crossfit

Personlig træner og
hold underviser

Sideløbende med dette, startede jeg som personlig træner i 2015 og hold underviser i Århus Crossfit. Dette blev en oplevelse der ikke kun gav mig praktisk erfaring som træner, men også et projekt med en sanger fra København.

Dette har givet mig stor menneskelig indsigt, kommunikations færdigheder samt forståelse for hvordan vi bevæger os.

Min vision er at hjælpe mennesker til at forstå sig selv bedre fysisk, såvel som mentalt og emotionelt. Der er efter min mening en stor afgrund i det moderne behandlingssystem, der ikke samler mennesker op med behov for hjælp. Denne afgrund afspejler sig ikke kun hos mennesker med smerte problematikker, men også hos mennesker der har dyrket en sport i lang tid og nu ikke ved hvor de skal stå, når det handler om at udtrykke sig selv fysisk. Her har jeg indtil nu bidraget med mange tusind timers undervisning 1 til 1, via hold undervisning samt seminarer i et forsøg på at bygge en bro henover den afgrund beskrevet ovenover.

Til den dag i dag, går jeg meget op i at blive ved med at udvide min viden, samt at øve mig dagligt i fysisk bevægelse, samt undervisning af dette.

Jeg tilbyder denne viden jeg har samlet over årene, via workshops, personlig træning 1 til 1, online personlig træning samt gruppe undervisning.

Kan jeg hjælpe dig?

  Fornavn *
  Efternavn *
  Email Addresse*
  Telefon Nr

  Emne

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?

  Instagram

  Let’s Connect !

  SE MERE